Linda Wilms, psycholoog Stadskanaal

Ik ben Linda Wilms sociaal-psychotherapeut in Stadskanaal.Ik ben geboren in Drenthe,gehuwd en moeder van twee kinderen.  Ik houd  van mensen stimuleren  zodat men op eigen kracht weer vooruit kan en verder kunnen ontwikkelen. 

In het plaatsje Buinerveen ben ik opgegroeid. Daar heb ik herinneringen aan een mooie jeugd en goede vriendschappen. Ik maakte deel uit van een hechte groep dat veel met elkaar deelden, elkaar aansprak op gedrag, elkaar stimuleerden in sport om alles uit jezelf te halen en elkaar uitdaagden tot meer van jezelf te laten zien. Op school heb ik veel gevoeld, beleefd en geleerd, zoals pestgedrag, onzeker zijn, geen geduld hebben, eigenwijs zijn, verdrietig en uitbundig zijn. Maar ik heb vooral veel plezier beleefd.

Als de dochter van de melkboer werd er altijd veel op mij gelet. Het hele dorp kende mij. Dat heeft mij gevormd tot een zelfstandige en vastberaden vrouw.

Vandaag de dag ben ik geregistreerd psychosociaal therapeut in Stadskanaal, waar ik nu 20 jaar werk en woon. Ik ben aangesloten bij LVPW. Mijn praktijk voor sociaalpsychotherapie is sinds 1 juni 2016 gevestigd aan de Aziëlaan 22 in Stadskanaal. In dit gebouw zijn meerdere instellingen gevestigd. Mijn praktijk bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en scootmobielen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik hoor graag van je!

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik hou van zelfontwikkeling en andere mensen stimuleren in hun leven.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp