Psycho­sociale therapie: mijn beroeps­code

 

Beroepscode

Als psychosociaal therapeut ben ik lid van LVPW (Landelijke vereniging van psychologen) en RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg). De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren in de complementaire zorg (artsen en therapeuten op hbo-niveau) certificeert en registreert. Hierdoor is het mogelijk met aanvullende verzekering een gedeelte of de gehele kosten te kunnen declareren bij jouw zorgverzekering.

Mijn registratiegegevens

LVPW-nummer: 870
RBCZ-licentienummer: 401201R
Alternatieve Geneeswijze / Complementaire zorg
K.v.K-nummer: 01143308

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag of interesse?

 

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van jou!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

 

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

 

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp