Psycho­sociale therapie: hulpvragen

Ik werk met diverse therapievormen. Alles wat tijdens een gesprek ter sprake komt, blijft tussen jou en mij. Ik bied je in mijn praktijk een veilige plek om jouw problemen te bespreken en ermee aan de slag te gaan.

Therapievormen psychosociaal therapeut

Met mijn ervaring en kennis help ik jou graag door Psychosociale therapie en Gestalttherapie toe te passen. Middels mijn brede kennis en integere benadering weet ik te komen tot een ontmoeting met jezelf. De therapie kan een aanvulling zijn na revalidatie of een eerdere behandeling bij een andere collega. Ook reguliere, alternatieve of complementaire zorg kunnen goed op elkaar aansluiten.

Psychosociale therapie is onder andere geschikt bij:

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Hoeveel gesprekken er nodig zijn, is volledig afhankelijk van wat jij wilt en hoe jouw proces verloopt. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag of interesse?

 

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

 

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

 

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp