Psycho­sociale therapie: opleiding & registratie

 

Opleidingen

Tijdens mijn 4-jarige HBO-opleiding tot psychosociaal therapeut aan Academy Recresco heb ik mij verdiept in  verschillende therapievormen. De Gestalttherapie, waardoor je dichtbij jezelf komt, heeft mij het meest geïnspireerd. Je leert lastige emoties te parkeren om je zelfinzicht te vergroten. Wanneer je gewaar wordt wat er voor jou echt toe doet, kun je het loslaten en verder gaan. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in RET en EFT-Therapie.

Het voor mijn opleiding benodigde onderdeel Psychosociale Basiskennis heb ik gevolgd bij Cam Instituut te Utrecht (SHO-geaccrediteerd) en voldoet aan de Plato eindtermen.

Registraties

  • LVPW-nummer: 870
  • RBCZ-licentienummer: 401201R
  • Alternatieve Geneeswijze / Complementaire zorg
  • K.v.K-nummer: 01143308

 

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Wil je weten wat ik, als psychosociaal therapeut, voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag of interesse?

 

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

 

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

 

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp