Psycho­sociale therapie

De therapie die ik als psychosociaal therapeut aanbied, is zonder oordeel naar jezelf en het probleem te kijken. Ik reik handvatten aan die je kunt toepassen en bied begeleiding. Het is voor mij belangrijk dat jij jezelf en mij serieus neemt en eerlijk bent tegenover jezelf en mij. Want als er geen klik is, is het moeilijk om onze samenwerking te laten slagen.

 

Psychosociale therapie: veilig en vertrouwd

Als psychosociaal therapeut werk ik onder andere met lichaamsgerichte therapie: het gewaar worden van je eigen kracht, om in je kracht te komen staan. Wanneer je leert los te laten leer je jezelf te accepteren. Zonder oordeel ontdek je wie je mag zijn. Om lichaamsgerichte therapie tot stand te laten komen, heb je vertrouwen in elkaar nodig en een veilige omgeving om het vertrouwen te kunnen ontvangen.

Mijn uitgangspunt is: werken met gezonde mensen die ik aandacht wil schenken aan hun eigen ‘ik’ door met zichzelf in dialoog te gaan. Ongeacht je geloof, studie of werk je mag zijn! Bij mij ben je vrij om je eigen keuze(s) te maken en te vertellen wat voor jou belangrijk is.

 

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Hoeveel gesprekken er nodig zijn, is volledig afhankelijk van wat jij wilt en hoe jouw proces verloopt. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp