Psycho­sociale therapie: mijn praktijk

Mijn praktijkruimte is gevestigd in het pand A22 aan Aziëlaan 22a in Stadskanaal (zie kaart onder). Het is een prettige en comfortabele ruimte waar we in alle rust en privacy samen aan de slag kunnen met jouw hulpvraag.

 

Kom je met de auto?

Er is doorgaans ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid bij het pand aan de Aziëlaan. Anders vind je in de omringende straten zonder twijfel een plekje om de auto gratis te kunnen parkeren.

 

Bushalte op steenworp afstand

Mocht je met het openbaar vervoer komen, dan is het goed om te weten dat bushaltes Maarsdreef en Engelandlaan op nog geen minuut lopen van de praktijk liggen.
 

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp