Psycho­sociale therapie: mijn praktijk

SIZ-Zorg is gevestigd in het pand A22 aan Aziëlaan 22a in Stadskanaal. Hier heb ik een mooie praktijk waar we samen aan de slag kunnen met jouw hulpvraag. De praktijk beschikt over veel ruimte en is rustig ingericht. Je voelt je snel hier snel op jou gemak. Dat is gunstig voor de voortgang van de gesprekssessies.

 

Auto parkeren

Bij de praktijk is voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis en kan aan de voorkant van A22 aan Aziëlaan 22. Mocht het voorkomen dat alles bezet is, dan is er altijd een plek om de auto gratis te parkeren in een van de dichtsbijzijnde straten.

 

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Vlakbij de praktijk zijn meerdere bushaltes waar je kunt op- en uitstappen. Op nog geen minuut lopen van A22 bevinden zich de bushaltes Maarsdreef en Engelandlaan.
 

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp