Psycho­sociale therapie: tarieven & vergoeding

 

Op deze pagina vind je meer informatie over mijn tarieven en de benodigde registratiecodes voor eventuele vergoedingen van psychosociale therapie. Mocht je hier nog vragen over hebben, kun je mij die altijd voorleggen.

 

Tarieven

  • Intakegesprek: € 45,00 (60 minuten).
  • Vervolgafspraak: € 75,00 (60 minuten).
  • Relatietherapie: € 104,00 (90 minuten).
  • Kindertherapie: € 56,00 (60 minuten)

NB: voor afspraken na 18.00 uur en in het weekend geldt een toeslag van € 10,00 per sessie.

 

Verzekeraars en vergoedingen

Vanwege mijn registratie bij het LVPW en het RBCZ worden mijn consulten mogelijk door je zorgverzekeraar (deels) vergoed vanuit het aanvullende pakket, zoals je op deze vergoedingen pagina van het LVPW kunt zien. Je kunt hiervoor natuurlijk ook bij je zorgverzekering informeren aan de hand van mijn lidmaatschappen en registratiecodes.

 

Betaling en afzeggen

Na afloop van iedere behandeling ontvang je van mij een factuur, welke je binnen een maand tijd via bankoverschrijving of contant dient te voldoen.

Afspraken moeten tenminste 24 uur van tevoren worden afgezegd, zodat ik nog tijd heb om iemand anders in te plannen. Wanneer jij te laat afzegt, ben ik genoodzaakt € 10,00 in rekening te brengen.

 

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Omdat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp