Psycho­sociale therapie: mijn werkwijze

 

Je belt voor een afspraak of meld je aan via het contactformulier. Eerst volgt een intakegesprek, waarvan de kosten € 45,- bedragen. Dit gesprek verplicht je verder tot niets en geeft je de mogelijkheid om je verhaal te doen en te kijken of je een goed gevoel bij mij en mijn werkwijze hebt.

Als je besluit bij mij in therapie te gaan, dien je mij aan te geven aan welke belemmeringen je graag wilt werken. Dit komt meestal tijdens de intake ook al naar voren. Een sessie bedraagt €73,-. Tijdens de therapie leer je met jezelf in dialoog te gaan. Zo leer je dichter bij jezelf te komen, gewaar te worden waar je pijn vandaan komt en weer los te laten.

 

Psychosociale therapie: mijn visie

De reden dat ik mijn praktijk ben begonnen is dat ik denk een steentje bij te kunnen dragen aan onze maatschappij. Dit wil ik doen door ervoor te zorgen dat mensen met plezier kunnen blijven functioneren of weer in hun kracht te laten komen. Samen is het namelijk gemakkelijker om aan een goede basis te werken en zo weer in je eigen kracht te komen staan. Ik geloof in deze duurzame zorg en daar wil ik dan ook voor gaan.

 

Psychosociale therapie: coachingstraject

Het is ook mogelijk een coachingstraject te volgen. Kosten: 6x 1,5 uur voor € 650,- om meer uit jezelf te halen wanneer je bijvoorbeeld vastloopt op het werk of in je relatie. Deze kosten worden niet door de zorgverzekeraar vergoed.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om je werkgever voor te leggen om de kosten te delen indien het ter voorkoming is van een burn-out of thuis komen te zitten door omstandigheden. Het is immers in het belang van jullie allebei om hier preventief mee aan de slag te gaan.

 

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Hoeveel gesprekken er nodig zijn, is volledig afhankelijk van wat jij wilt en hoe jouw proces verloopt. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Vraag of interesse?

 

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

 

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

 

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp