Relatie­problemen

Relatieproblemen op het werk, in de familie of in je huwelijk. Waarom zou je wachten om open kaart te spelen?

In een relatie is het altijd lastig om zonder oordeel naar elkaar te kijken. Iedereen heeft immers een mening en in principe is dat geen probleem, totdat je de mening van de ander niet deelt en er ruzie ontstaat omdat je denkt meer rechten te hebben of jezelf zielig vindt. ‘Ze maken misbruik van mij.’ of: ‘Ik ben veel te goed voor deze wereld.’ Dit zijn vaak gehoorde kreten van personen die voor hulp bij relatieproblemen mijn praktijk binnenstappen.

Hulp bij relatieproblemen

Samen gaan we dan aan de slag om jullie relatie, begrip en de verbondenheid te verbeteren. Hoe is het probleem of de situatie nu eigenlijk ontstaan? Waardoor kom je er niet meer uit? Dat is vaak het vertrekpunt voor onze gesprekken. Ik geef jou of jullie graag handvatten om steviger in je schoenen te staan, beter met verschillen om te gaan en zo een einde te maken aan het vechten en de frustraties.

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Neem contact op als je samen met mij aan de slag wilt om jouw relatieproblemen op te lossen.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp