Somber­heid

Wanneer je je verdrietig voelt, piekert over alles wat je in je leven hebt meegemaakt, te moe bent om te slapen, financiële problemen hebt, kun je lusteloos worden en niet meer goed concentreren. Je blijft in een kringetje ronddolen, omdat het je maar niet lukt een oplossing te vinden. Het lukt je niet meer om de motivatie te vinden dingen te ondernemen en te genieten van het leven.

Als je dit herkent, is er sprake van somberheid. Dit is niet gerelateerd aan bepaalde periodes van het jaar, maar door datgene wat je al lange tijd bezighoudt en over piekert.

Somberheid de baas

Stoppen met piekeren gaat niet vanzelf. Samen kijken we wat nodig is om uit die cirkel te komen. Ook jij hebt alle recht om vrolijk door het leven te gaan.

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Neem contact op als je samen met mij aan de slag wilt om jouw somberheid de baas te worden.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp