Burn-out en stress

Na veel jaren hard werken, een huis kopen en/of trouwen en kinderen krijgen, lijk je alles voor elkaar te hebben. Samen heb een mooi leven opgebouwd en dan toch gebeurt het. Je bent niet meer gelukkig, je zit te huilen op de bank, je lichaam is uitgeput en geestelijk kun je niets meer doen.

Daar zit je dan. Je vraagt je af hoe het mogelijk is dat jou dit overkomt. Vaak heb je niet door dat je over je eigen grenzen bent gegaan. Dit overkomt je en je voelt je zo ellendig en alleen. Niemand begrijpt iets van jou maar vooral jezelf niet.

Het belang van je eigen grenzen (h)erkennen

Iemand die zijn eigen grenzen over gaat kan vaak geen NEE zeggen. Het woord van drie letters niet kunnen zeggen, kan veel impact op je leven hebben. NEE, het gaat wel goed. Nee, komt goed. Ja, dat regel ik wel. Is het bij jou ook zo gegaan? 

Heb jij ook niet door dat je eigenlijk op alles ja zegt, terwijl je NEE bedoelde?

Leren omgaan met een burn-out of stress

Hoe kun je leren omgaan met een burn-out of stress, waardoor jij straks weer vrolijk en vol energie door het leven gaat? Ik help je graag voor jezelf op te komen door NEE te leren zeggen!

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Neem contact op als je samen met mij aan de slag wilt om te leren omgaan met een burn-out of stress.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp