Lichame­lijke klachten

Spanningen die je niet kunt verklaren, waarvoor ook de medische wereld geen oplossing kent. Onverwerkte situaties komen vaak voor, maar waar door? Vaak heb je ze diep weggestopt, omdat je er niet aan wilt worden herinnerd. Hierbij kun je denken aan gekleineerd zijn door je ouders, werkgever, broer of zus. Vroegere pijn die nooit is uitgesproken. Het kunnen kleine dingen zijn, maar toch iedere keer een terugkerend probleem zijn. Zonder dat je het door hebt, zorgen spanningen voor pijn in je rug, nek, benen of je hoofd.

Je wordt geraakt door een woord of een manier die je ziet van een ander. Opeens stoort het je enorm. Een liedje dat herinneringen naar boven brengt, zorgt ineens voor pijn. Alles is in je lichaam opgenomen door je hersens en je zenuwen. Je spieren hebben er de controle over. Je kunt ze zelf sturen maar datgene wat je ziet en voelt strookt niet altijd met elkaar. Door te leren aarden en ontspannen, kun jij op weg naar je innerlijke om te kijken of jij je pijn kan oplossen.

Lichamelijke klachten de baas!

Het is begrijpelijk dat je boos bent, mensen niet meer vertrouwt, altijd op je hoede bent en weinig meer durft of jezelf zelfs opsluit in je eigen huis. Kom er mee naar buiten en laat je niet langer terroriseren. Degene die je pijn heeft gedaan, is het niet waard.

Creëer een nieuwe weg voor jezelf, een weg waar jij jezelf weer kunt zijn. Je bent het waard en ik help je graag!

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Neem contact op als je samen met mij aan de slag wilt om te leren omgaan met jouw lichamelijke klachten.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp