Agressie en woede

Agressie is op dit moment het gesprek van de dag. Agressie in de zorg, agressie in de hulpverlening, agressie op school en agressie in het openbaar. Waar blijft het fatsoen en respect naar elkaar?

Het is een vervelende situaties wanneer je de controle over jezelf kwijt bent door woede. Soms is het echter zo dat het helemaal niet je bedoeling is om zo boos of agressief te worden. Sterker nog, je baalt er echt van en probeert jezelf een volgende keer beter in de hand te houden, maar toch gaat het weer mis. Wat dan?

Leren omgaan met agressie en woede

Tegenwoordig wordt er veel uit gevochten en weinig tot niet gepraat. Agressietherapie leert je met andermans boosheid of agressie om te gaan en zelf niet agressief te worden. Dat is voor je omgeving natuurlijk erg fijn, maar ook minstens zo belangrijk voor jouzelf. Bij agressie komt de gezondheidsschade namelijk bij jezelf terecht, want wat te denken van hartproblemen, een te hoge bloeddruk, maagklachten en verslavingen?

Psychosociaal therapeute Stadskanaal

Neem contact met mij op als je wilt leren omgaan met agressie en woede.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp