Faalangst

Je hebt heel lang en goed geoefend op het examen, maar dan kom je de klas binnen en ziet de leraar zitten. Je denkt: ‘Oh jee, dit wordt niks.’ Je handen worden koud en je krijgt pijn in je buik. Door de spanning moet je bijna overgeven.

Of vrienden vragen je plotseling mee op stap en je eerste gedachte is: ‘Nee, daar ben ik niet op gekleed, mijn haar zit niet goed en/of ik heb geen make-up op.’ Je durf niet mee, waardoor je een leuke avond laat schieten. De volgende dag hoor je hoe leuk het was. Daar baal je stevig van, maar iets houd je steeds tegen. Je zelfvertrouwen!

Leren omgaan met faalangst

Werk aan je zelfvertrouwen en leer te genieten van alles wat je wil doen. Ik help je hier graag bij en ik bijt niet!

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Neem contact op als je samen met mij aan de slag wilt om te leren omgaan met jouw faalangst.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp