Onzeker­heid

Je kan je over veel dingen onzeker voelen. Het is dan ook heel gemakkelijk om te zeggen ‘maak je niet druk’ of ‘het valt wel mee’. Als je je onzeker voelt, kan dat je in veel gevallen belemmeren om dingen te ondernemen. Daardoor ga je weer piekeren en misschien smoesjes verzinnen om bepaalde dingen niet te hoeven doen.

Leren omgaan met onzekerheid

Hoe kun je leren omgaan met onzekerheid waardoor jij sterker  in je schoenen komt te staan? Door te leren wie bent en wat je wil bereiken, begeleid ik je naar een zelfverzekerde jij! 

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Neem contact op als je samen met mij aan de slag wilt om te leren omgaan met jouw onzekerheid.

 

Vraag of interesse?

 

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

 

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

 

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp