Pesten

Op school of op de werkvloer, pesten komt helaas voor bij jong en oud. Er zijn mensen die pesten voor de lol. Er zijn mensen die bewust iemand pesten om de ander boos te maken. Er zijn mensen die pesten om zichzelf groter te voelen dan de ander. Er zijn ook mensen die pesten om de ander te laten voelen wat zij voelen.

Maar geen van deze redenen geeft iemand het recht om te pesten. Wanneer je gepest wordt, is het elke dag maar weer hopen dat je de dag door komt en zonder kleerscheuren het er van afbrengt. Het is een opgave om elke dag te zorgen je niet gepakt te voelen. ‘Hoe komt het dat ik het ben?’, zal je denken. ‘Ik had gehoopt dat het na mijn school over zou gaan.’

Depressief

Mensen die gepest zijn, zijn doodmoe, voelen zich leeg en depressief en vragen zich af waarom ze nog naar school of naar het werk moeten gaan. ‘Wat heeft het voor zin als je toch niet wordt gewaardeerd?’

Leren omgaan met pesten

Ik leer je te weren tegen pesterijen en pestkoppen! Ook jij mag er zijn! Als je mij een berichtje stuurt, dan gaan we hier op korte termijn samen aan de slag.

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Neem contact op als je samen met mij aan de slag wilt om te leren omgaan met pestgedrag.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp