Rouw en verlies

Iedereen krijgt met situaties en periodes van rouw en verlies te maken, ongeacht of je jong of oud bent. Bij de een dient het zich plotseling en onverwacht aan, bij de ander na een lange periode van ziekte. Wanneer er iemand van je heen gaat die je lief hebt gehad, volgt een moeilijke periode waarin vele vragen op je af komen. En soms is het moeilijk hier op eigen kracht weer uit te komen.

Leren omgaan met rouw en verlies

Wanneer je hierin vastloopt en er helemaal door heen zit, reik ik je graag mijn hand. Want hoe werkt rouwverwerking? Wat kun je zelf doen om dit verdriet te dragen? Je bent in mijn praktijk van harte welkom voor ondersteuning en begeleiding in deze voor jou zo moeilijke periode.

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Neem contact op als je samen met mij aan de slag wilt om jouw rouw en verlies te verwerken.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp