Seksueel misbruik en trauma 

Seksueel misbruik, machtsmisbruik, verwaarlozing en trauma’s van andere aard zijn ingrijpende gebeurtenissen die enorm veel impact hebben op een mens. Gebeurtenissen die zonder professionele hulp vrijwel niet te verdragen en niet te begrijpen zijn en vaak ook niet blijvend op te lossen. Daarom ben ik heel blij dat je dit nu leest en op zoek bent naar iemand die je in dit proces kan bijstaan.

De stap naar verbetering zetten

Mensen die geestelijk en lichamelijk worden verminkt, kunnen niet meer functioneren. Ze gaan vermijd- en compensatiegedrag vertonen, waardoor ze angstig blijven voor degene (of datgene) die het machtigste is. Maar zo hoeft het niet te blijven, want ondanks dat traumaverwerking vaak een lange weg is die je moet bewandelen tot zelfherstel is er heel wat mogelijk.

Seksueel misbruik en trauma verwerken

Het kost natuurlijk tijd en het proces kan niet sneller gaan dan dat jij het aan kan. Maar als je doorzet zal je uiteindelijk je eigen persoon weer terugvinden en daar help ik je graag bij. Ik help je graag bij het verwerken van seksueel misbruik of een trauma.

Psychosociaal therapeut Stadskanaal

Neem contact op als je samen met mij een seksueel misbruik of trauma wilt verwerken.

Vraag of interesse?

Neem vrijblijvend contact met mij op.
Ik hoor graag van je!

Linda Wilms

  • ✓ Geen wachtlijst
  • ✓ Erkend therapeut
  • ✓ Geen verwijsbrief nodig
  • ✓ Ook ‘s avonds afspraak
  • ✓ Vergoeding mogelijk

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

Kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, sociaalpsycholoog in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp