Gestalt­therapie

In mijn werk gebruik ik (elementen uit) diverse therapie- en behandelvormen. Het is namelijk belangrijk om een aanpak af te kunnen stemmen op jouw situatie, klacht en persoonlijkheid, waardoor er beter maatwerk geleverd kan worden en therapie effectiever is. Hieronder volgt wat meer informatie over enkele belangrijke aspecten van mijn aanpak.

Bij Gestalttherapie gaat het om jou. Jij bepaalt wat je wilt doen. Daarbij ga je de weg naar je ‘innerlijke jij’ vinden. Wat zijn jouw verlangens of onafgedane zaken? Het leert te leven in het ‘hier en nu’ door te voelen en gewaar te worden wat er diep van binnen in je zit. Er zijn meerdere mogelijkheden om een opening te vinden, te herstellen en te groeien.

Mijn uitgangspunt is: werken met gezonde mensen die ik aandacht wil schenken aan hun eigen ‘ik’ door met zichzelf in dialoog te gaan. Als therapeut werk ik met lichaamsgerichte therapie, het gewaar worden van je eigen kracht om in je kracht te komen staan.

Gestalttherapie wordt met name toegepast wanneer je uit balans bent door bijvoorbeeld een burn-out, ontslag of een overlijden van je partner of kind.

Wil je weten of Gestalttherapie voor jou werkt?

Psychosociale Therapie

Psycho­sociale therapie is een ervaringsgerichte manier van werken, waarbij diverse therapievormen van pas komen.

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, psychosociaal therapeut in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp