Psycho­sociale Therapie

Psychosociale therapie is een ervaringsgerichte manier van werken, waarbij diverse therapievormen en communicatietechnieken van pas komen. We maken hiervoor onder andere gebruik van de volgende vakgebieden: cliëntgerichte therapie, lichaamsgerichte therapie (ontspannings-, aandachts-, en grondingsoefeningen en -techniek), imaginatie en visualisatietechnieken en rouwtherapie.

Wil je meer weten over psychosociale therapie?

Gestalttherapie

 

Bij Gestalttherapie gaat het om jou. Jij bepaalt wat je wilt doen. Daarbij ga je de weg naar je ‘innerlijke jij’ vinden. Wat zijn jouw verlangens of onafgedane zaken?

 

We kunnen verschillende therapievormen gebruiken

 

Wanneer je ervoor kiest om samen met mij aan de slag te gaan, is het goed om te weten dat we voor een aanpak kunnen kiezen die goed aansluit op jou en je hulpvraag. Zo passen we elementen toe uit Gestalttherapie, Lichaamsgerichte therapie en EFT. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse trainingen bij te volgen, zoals ROTS en WATER, zelfverdediging en zelfredzaamheid.

Vergoeding voor psychologische hulp

 

Doordat ik als therapeut ben aangesloten bij beroepsvereniging LVPW en overkoepelend orgaan RBCZ, komen mijn consulten voor vergoeding in aanmerking vanuit de aanvullende verzekering. Lees hier meer over mijn tarieven en de vergoedingsmogelijkheden.

kennis maken?

Linda Wilms

Ik ben Linda Wilms, psychosociaal therapeut in Stadskanaal, en geboren in Drenthe. Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen, een meisje en jongen. Ik hou van zelfontwikkeling en mensen stimuleren.

Heb je een vraag, stuur me gerust een berichtje via WhatsApp
Verstuur via WhatsApp